Teacch Digitalt

Showmyday styrker selvstændighed gennem struktur

ShowMyDay er et digitalt, pædagogisk hjælpemiddel baseret på TEACCH og Kat-kassen der hjælper til større selvstændighed og trivsel.

ShowMyDay er et digitalt, pædagogisk hjælpemiddel baseret på TEACCH og Kat-kassen

Skab tryghed, trivsel og selvstændighed med en app baseret på TEACCH

Når børn, unge og voksne har autisme, ADHD eller andre opmærksomhedsforstyrrelser, har de svært ved at skabe struktur i hverdagen. Manglende struktur giver usikkerhed, stress og til tider angst og gør borgeren mere afhængig af hjælp.

ShowMyDay er en app baseret på TEACCH (Treatment and Education of Autistic and related Communication handicapped Children). Den giver fagfolk og forældre mulighed for at skabe strukturen, så barnet, den unge eller voksne husker aftaler, daglige gøremål og opgaver – og føler sig mere tryg og selvstændig.

Appen er godkendt som hjælpemiddel under servicelovens paragraf 112.

Når børn, unge og voksne har autisme, ADHD eller andre opmærksomhedsforstyrrelser, har de svært ved at skabe struktur i hverdagen. Manglende struktur giver usikkerhed, stress og til tider angst og gør borgeren mere afhængig af hjælp.

ShowMyDay er en app baseret på TEACCH. Den giver fagfolk og forældre mulighed for at skabe strukturen, så barnet, den unge eller voksne husker aftaler, daglige gøremål og opgaver – og føler sig mere tryg og selvstændig.

Mød vores brugere

Større selvhjulpenhed
og øget trivsel

Afspil video

“Det er rigtig svært for vores børn, som har brug for hjælp til alt. De kan ikke selv skabe vaner.  Gennem ShowMyDay har vi kunnet skabe kontinuitet i børnenes hverdag, som giver børnene vaner.”

Maria Øster
Faglig leder

Karin Gehrke Hansen Lærer Fjordskolen Udtalelser ShowMyDay
Afspil video

“ShowMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til at lave struktur. Det er et usynligt hjælpemiddel, som eleverne har på deres telefon, så det virker ikke påfaldende.”

Karin Gehrke Hansen
Speciallærer

Afspil video

“Det bedste ved ShowMyDay er, at vores dreng er blevet mere selvhjulpen. Han udviser større tryghed, når han skal prøve nye ting. I skolen er det tydeligt, at appen gør, at han slapper af.”

Susanne christensen
mor til inklusionsbarn

Vi har +8 års erfaring og optimerer hele tiden appen

ShowMyDay er udviklet af Betina Carstens, som har en lang karriere bag sig som socialpædagog. Udgangspunktet for appen var dog mere personlig. 

Da hendes egen søn fik udfordringer med manglende struktur i hverdagen, udviklede hun ShowMyDay som en digital erstatning for laminerede piktogrammer og analoge kalendere. 

Appen har været på markedet siden 2013. Den er implementeret hos tusindvis af brugere over hele landet og bliver løbende optimeret. 

løbende support og solid oplæring af fagfolk og forældre

Alt nyt skal læres. Derfor sikrer vi oplæring af forældre og fagfolk, så de er trygge ved ShowMyDay. De kan altid få hjælp på telefon eller mail.

“Det er et nemt redskab at gå til, og så har vi haft nogle gode vejledere til at guide os til, hvad vi skal. Vi kan altid lige ringe og spørge “Hvordan gør vi det?”, og så bliver det løst.”

Mette Christensen
Pædagog

Sådan virker showmyday

Planlæg dagen

Fagfolk og forældre planlægger brugerens dag i et dashboard på pc. Eventuelt i samarbejde med brugeren.

Vis planen

Kalenderen synkroniserer med brugerens app på mobil eller tablet. Den giver ro og overblik over aktiviteter.

Styrk selvstændighed

Når systemet virker, kan planlæggeren tilføje valgfrie aktiviteter, som styrker brugerens selvstændighed.

Planlæg hele dagen i detaljer

I planlægnings-modulet kan forældre, pårørende eller pædagoger planlægge dagens aktiviteter for brugeren. På den måde får brugeren struktur og overblik og kan agere mere selvstændigt.

Afspil video

vis planen på brugerens mobil

ShowMyDay synkroniserer med brugerens mobil eller tablet inden for få sekunder. Brugeren får påmindelser om opgaver, aftaler og gøremål – og får eventuelt belønninger, når opgaver er udført.

Der er også mulighed for at sætte appen op, så brugeren kan give “karakterer” til dagen.  På den måde kan pædagogisk personale og pårørende følge med i brugerens trivsel og tage udfordringer i opløbet.

funktioner i showmyday

Skabeloner

Gem sammenhængende aktiviteter som skabeloner og genbrug dem senere.

Påmindelser

Opret påmindelser til brugeren i form af push-beskeder på tværs af aktiviteter.

Medielog

Modtag billeder og noter fra brugerne som kan bruges i forbindelse med aktiviteterne.

Valgmuligheder

Giv brugeren flere valgmuligheder mellem aktiviteter – og styrk selvstændigheden

Beskeder

Kommuniker nemt og hurtigt med andre planlæggere på tværs af ShowMyDay.

Ressourcemåling

Mål over en periode hvordan brugeren reagerer i bestemte situationer.

Har du nogle spørgsmål?

Mangler dit spørgsmål her, så kontakt os endelig på hello@showmyday.dk.

I begyndelsen blev appen udviklet til børn – baseret på TEACCH. Siden er den blevet justeret løbende, så den passer til både børn, unge og voksne.

I dag har ShowMyDay brugere i alle aldre. Den yngste er fire år, og den ældste nærmer sig 60.

Appen er udviklet med udgangspunkt i TEACCH og autismepædagogik, men i dag bliver den brugt af en lang række personer med forskellige udfordringer.

For eksempel personer med ADHD, erhvervet eller medfødt hjerneskade eller funktionsnedsættelser.

Nøgleordet er personer, som har behov for struktur – som de ikke kan skabe af egen drift – for at få større tryghed og selvstændighed i hverdagen.

Appen er intuitiv og relativt nem at bruge, men som med al anden ny teknologi skal du i begyndelsen lige lære det.

Derfor sikrer vi, at du og andre planlæggere bliver oplært grundigt.

Desuden har vi samlet en masse læringsmateriale og video-guides her, og som planlægger har du ubegrænset mulighed for personlig support ved at kontakte os på mail eller telefon.

Kom i gang

Sådan får din skole eller
institution ShowMyDay

I kan købe licens til ShowMyDay til de borgere, som har behov for struktur til at blive mere selvhjulpne og få større trivsel.

ShowMyDay tilbyder både kommuneaftaler og aftaler med enkelte institutioner og skoler.

Book en gratis demonstration af appen her eller kontakt os for at høre mere på hello@showmyday.dk.