Erfaringer

Hør, hvad vores brugere synes

Forvaltningschefer, fagfolk, forældre og brugere. Her kan du høre, hvordan ShowMyDay har øget trivsel og selvstændighed over hele landet.

Hør vores brugeres erfaringer om ShowMyDay

FORVALTNING & LeDelse

Afspil video

“ShowMyDay spiller sammen med den samlede kommunale strategi i forhold til både inklusion og digitalisering.”

Lars Svenson
Afdelingschef, Aabenraa Kommune

Afspil video

“ShowMyDay har styrket samarbejdet mellem skole og forældre og giver eleverne struktur til selvstændighed.”

Torben Steen
Chefkonsulent, Skanderborg Kommune

Afspil video

“Det her er drevet af hele organisationen. Som ledelse tager vi ansvar for det.”

HELLE RIIS
Centerleder, Autismecenter Storstrøm

FAGPERSONER

Afspil video

“ShowMyDay har gjort, at vi har fået mere tid og to frie hænder til at hjælpe nogle andre eller gøre noget praktisk. Han er blevet meget mere selvstændig.”

LIANE
Kontaktperson

Afspil video

“Før havde vi board maker. Det har nogle få stadig. Men ShowMyDay er meget hurtigere at bruge, fordi det er nemmere at finde billeder og skabeloner”

PIA RASMUSSEN
Afdelingsleder

Afspil video

“Appen er et nemt redskab at gå til, og så har vi haft nogle gode vejledere til at guide os til, hvad vi skal. Vi kan altid lige ringe og spørge om hjælp.”

Mette Christensen
Pædagog

Afspil video

“ShowMyDay giver børnene de vaner, de ikke selv kan skabe. Vi har kunnet skabe kontinuitet i børnenes hverdag, som giver børnene vaner.”

Maria Øster
Faglig leder

Afspil video

“Jeg har været privilegeret at have haft ledere, som har villet og troet på, at velfærdsteknologi kan hjælper borgerne.”

Kasper Jørgen LoreNTZEN
Pædagog

Karin Gehrke Hansen Lærer Fjordskolen Udtalelser ShowMyDay
Afspil video

“ShowMyDay er et fantastisk hjælpemiddel til at lave struktur. Det er et usynligt hjælpemiddel, så det virker ikke påfaldende.”

Karin Gehrke Hansen
Speciallærer

FORÆLDRE

Afspil video

“ShowMyDay reddede faktisk vores sommerferie. Vi var virkelig udbrændte men vi fik bygget fundamentet op med appen, så da ferien var slut, var vi overraskede over, hvor godt det var gået.”

Roja Hvidbjerg
Mor til to børn med ADHD

Afspil video

“Det bedste ved ShowMyDay er, at vores dreng er blevet mere selvhjulpen. Han udviser større tryghed, når han skal prøve nye ting. I skolen er det tydeligt, at appen gør, at han slapper af.”

Susanne Christensen
Mor til inklusionsbarn

Afspil video

“Da Laura fik konstateret diabetes, skulle der skabes en ny struktur i hverdagen. Hendes mor Minna fik tryghed i, at ShowMyDay kunne hjælpe Laura med at huske målinger og medicin.”

Minna Halberg
Mor til Laura med ADHD

Afspil video

“ShowMyDay hjælper os til at få struktur, uden at vi behøver at være strukturerede. Hvis vi ikke har ShowMyDay, bliver det en evindelig udfordring for os.”

Anne-Mette Michelsen
Mor til jon

Brugere

Afspil video

Før Jens Peter fik ShowMyDay var han meget afhængig af støtte til aktiviteter i hverdagen. Nu administrerer han selv de opgaver, der er i ShowMyDay.

Jens Peter
Bruger, Svendborg

Afspil video

“Jeg skriver i appen, hvordan min dag er gået, hvad der har været godt og dårligt. Pædagogerne læser det, og så snakker vi om, hvordan jeg har det.”

Mie Skou Olsen
Beboer, Helsingør

Trine Mosegaard Thomsen Teknologistøtte skaber tryghed og større selvstændighed 2-5 screenshot
Afspil video

“Appen vedligeholder en struktur i min arbejdsdag. Jeg får mest ud af min arbejdsdag, og min arbejdsgiver får mest ud af mine kompetencer.”

Trine M. Thomsen
IT-Konsulent

Afspil video

“Før jeg fik ShowMyDay var det virkelig en katastrofe for mig. Jeg holdt ikke aftaler. Folk blev rigtig gale på mig. Nu kører det fuldstændig godt.”

Christina Lüthje
Ansat på TV Glad

Afspil video

“Jeg ville ikke kunne huske, hvad jeg skulle, hvis jeg ikke havde ShowMyDay. Jeg tror, at jeg ville gå lidt i panik og glemme, at få det vigtigste gjort.”

Cecilie
Beboer på Fjordbo

Afspil video

“Jeg flyttede i min egen lejlighed i februar.. ShowMyDay bruger jeg, når jeg skal stå op om morgenen, børste tænder, spise og være sammen med min kontaktperson.”

LEA
STU-elev, Næsmark

Læs mere om showmyday